Statiunea Eforie Nord – Litoralul Romanesc

Statiunea Eforie Nord – Litoralul Romanesc
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Staiunea Eforie Nord cuprinsa intre Agigea la nord si Eforie Sud la sud, a doua ca marime dupa statiunea Mamaia este recunoscuta in special ca statiune baneoclimaterica. Statiunea este recomandata pentru tratamentul afectiunilor reumatice, dermatologice si ale sistemului osos.Factori care au contribuit la transformarea acesteia intr-o statiune balneara sunt clima marina excitanta, apa marii care este clorata, sulfatata, sodica, magnesiana si hipotonica.
In partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propietatile curative ale namolului care strange in fiecare an un numar impresionant de turisti. Statiunea este recomandata pentru tratamentul afectiunilor reumatice, dermatologice si ale sistemului osos.
Plaja statiunii Eforie Nord se intinde pe o lungime de circa 3-4 km si o latime intre 30-100 m,cu nisip relativ fin fiind marginita de o faleza inalta, ce ofera o panorama minuntata a litoralului si a Marii Negre. Baza de cazare a statiunii s-a extins in ultimii anii prin renovarea si construirea unor noi hoteluri si vile particulare cu un nivel ridicat de confort.La un pret rezonabil se pot inchiria camere si apartamente puse la dispozitia turistilor de catre localnicii statiunii. Staiunea Eforie Nord este recunoscuta ca fiind printre putinele laocatii care oferatabere pentru copii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
June 3, 2017 / by / in ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *