Cauta  Cazare:

CAUTA DUPA


NEWSLETTER

CONTACTEAZA ONLINE

Yahoo! Status (Online/Offline)
Termeni si Conditii I. ACCEPTAREA CONDITIILOR
I.1. Serviciile informatii-cazare.ro sunt oferite doar acelor persoane care sunt de acord cu conditiile si termenii expuse in prezentul formular. Pentru utilizarea informatiilor si serviciilor noastre este necesara acceptarea totala a conditiilor si termenilor sub auspiciul carora acestea sunt furnizate. in orice moment, furnizorul poate schimba aceste conditii si termeni fara a fi obligat sa notifice in prealabil pe utilizator.
I.2. Cu toate acestea, utilizatorul, avand posibilitatea, in orice moment, de a avea acces la acesti termeni si la aceste conditii, le poate consulta ori de cate ori doreste. in cazul neacceptarii conditiilor impuse, utilizatorul trebuie sa inceteze folosirea informatiilor si serviciilor acestui site.
I.3. in masura in care o mare parte din continutul acestui site este realizata de catre utilizatorii acestuia, pot aparea situatii prin care se incalca unele drepturi de autor. Informatii-cazare.ro nu isi va asuma raspunderea, insa, odata semnalat si dovedit un asemenea fapt, informatia in cauza va fi inlaturata.

II. PUBLICAREA CONTINUTULUI

II.1. Pe acest site utilizatorul poate alege in a publica informatii in format text sau imagine. Odata publicate, el consimte sa acorde dreptul de vizualizare gratuita a acestor informatii tuturor celorlalti utilizatori. De asemenea, el consimte sa acorde, gratuit si fara restrictii, dreptul de utilizare de catre Informatii-cazare.ro al acestor informatii.
II.2. Utilizatorul declara, prealabil publicarii, pe propria raspundere ca poseda dreptul de autor asupra tuturor informatiilor publicate pe site, format text sau imagine, sau ca este mandatat de titularul dreptului de autor de a acorda si altor persoane drepturile aratate in paragraful II.1.
II.3. Dupa implinirea paragrafului II.2., utilizatorul va atesta faptul ca informatiile publicate nu sunt subiectul niciunui contract de licenta, situatie in care ar putea incalca drepturile dobandite de licentiatul titular sau alte persoane din contract.
II.4. Utilizatorul este de acord sa raspunda fata de un eventual prejudiciu adus autorului, dreptului de autor sau unei marci inregistrate cauzat prin publicarea informatiilor pe acest site.
II.5. Informatii-cazare.ro nu isi asuma raspunderea pentru nicio informatie, format text sau imagine, adaugata de utilizatori.
II.6. Informatii-cazare.ro isi rezerva dreptul de a refuza postarea, modificarea sau indepartarea continutului, cauzator de prejudicii tertilor, la propria sa discretie.

III. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

III.1. in folosirea efectiva a acestui site, utilizatorul ce publica informatii, in format text sau imagine, se obliga:
a) sa nu afiseze sau sa nu transmita mesaje, date sau imagini ce au caracter obscen, injurios, discriminatoriu, antisocial sau antisemit ori care ar fi susceptibil de instigare la violenta in orice forma.;
b) Sa nu afiseze sau sa nu transmita date ce contin virusi sau alte mijloace de contaminare sau caracter distructiv;
c) Sa nu restrictioneze accesul pe site altor utilizatori;
d) Sa nu foloseasca acest site cu scopul de a desfasura anumite activitati ilegale sau care aduc atingere drepturilor altor persoane.

III.2. Informatii-cazare.ro isi rezerva dreptul, ca in cazul nerespectarii art.III.1. lit. a), b), c) sau d), sa refuze accesul sau sa revoce dreptul de acces utilizatorului asupra carora prevederile devin incidentale, fara nicio notificare prealabila si in orice moment.

IV. DATELE PERSONALE

IV.1. Informatii-cazare.ro isi rezerva dreptul de a folosi, in scopul imbunatatirii propriilor servicii, datele personale colectate de la utilizatori, asigurand neincunostiintarea publica a acestora catre terte persoane, deci avand caracter de confidentialitate.
IV.2. Derogatoriu, Informatii-cazare.ro poate face aceste date publice sub forma statistica, pentru stabilirea unui profil al utilizatorilor.
IV.3. Informatii-cazare.ro isi rezerva asupra datelor personale dreptul, la cererea expresa a autoritatilor competente ale statului roman, de a le furniza acestora, cu privire la un anumit utilizator, precum si la activitatile desfasurate pe acest site.

V. DREPTURI DE AUTOR

V.1. Toate paginile, precum si continutul lor, de pe acest site sunt proprietatea Informatii-cazare.ro. intregul continut al serviciului este protejat prin legislatia romana a drepturilor de autor in vigoare.
V.2. Proprietarul dreptului de autor este Informatii-cazare.ro.
V.3. Utilizatorul are permisunea de a lista sau descarca anumite sectiuni din materialele prezentate pe acest site, in scop personal, dar cu efect non-comercial.

Cazare in Romania
Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita-nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras-severin
Cluj
Constanta
Covasna
Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt
Olt
Prahova
Salaj
Satu-mare
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Tulcea
Valcea
Vaslui
Vrancea

informatii-cazare.ro pe Facebook

informatii-cazare.ro pe Twitter

TOP CAUTARI

Cele mai cautate localitati:
Iasi, Borsa, Slanic-moldova, Timisoara, Busteni, Brasov, Agapia, , Eforie nord, Targu neamt, Vatra dornei, Baile herculane, Predeal, Costinesti, Sibiu, Sinaia, Cluj-napoca, Bran, Baile felix, Sarata-monteoru, Botosani, Mamaia, Eforie sud, Breaza, Bucuresti, Focsani, Bacau, Belis, Praid, Galati,

Cele mai vizitate unitati:
Adventura, Perla Maramuresului, Oglinzi, Cabana Codrii Pascanilor, Venus, Viva Club, Sólyomkô, Varatec, Coroana, Coral, Stejarul, Alexandra, Frezia, Andra, Cabana Nora Riu Sadului , Sonia, Carolina, Montana, Vila Miandra, Hyperion,

Cele mai cautate cuvinte cheie pe site:
Oferte Revelion 2013, Craciun 2013, Cazare Munte, Oferte Craciun , Oferte Revelion, Oferte Cazare Revelion Craciun , Oferte pensiuni turistice Sarbatori, Vacanta Revelion, Oferte Revelion ,Concediu Romania Craciun

FACEBOOK